True You Trainsters

Trainster worden?
Heb jij een passie voor God, wil je jouw leven graag delen met andere vrouwen en met hen op zoek naar (meer van) God? Dan kan jij met de True You Training aan de slag! True You is een beweging van ‘gewone’ vrouwen die willen uitdelen van dat wat ze zelf van God hebben ontvangen. Hiervoor hoef je echt geen geweldige spreekster te zijn of een studie theologie te hebben gedaan.

Doorgeven wat God jou heeft gegeven
Dat is een belangrijk principe binnen de True You Training. Daarom raden we je aan om naar één van onze Trainstersdagen te komen, om een goed beeld te krijgen waarom we doen wat we doen. Daarna kun je als trainster gaan doorgeven en uitdelen van wat je zelf ontvangen hebt.

Enthousiaste oud-deelneemsters
Vaak zijn het oud-deelneemsters van de True You Training die uiteindelijk zelf weer voor de groep gaan staan. Dit vinden we prachtig en krachtig! Dit is discipelschap, zoals Jezus het ons voordeed. Ondertussen zijn er al meer dan 150 vrouwen die zich hebben ingezet als True You Trainster en een training hebben gedraaid in hun eigen stad. Prachtig om te zien hoe Gods Waarheid Zijn weg vindt.

Ben jij geïnteresseerd om trainster te worden? Geef je dan op voor de volgende Trainstersdag Twee keer per jaar organiseren we deze. De eerstvolgende trainstersdag is op 8 februari 2020 in Amersfoort. Tijdens de Trainstersdag ontmoeten we nieuwe en ervaren trainsters die graag een True You Training willen starten in hun stad. Zij krijgen informatie en visie overdracht en samen kijken we of er een team gevormd kan worden. Wil jij hierbij zijn? Stuur ons dan een mail via info@trueyouproject.nl