Buitenland

Thailand, Malawi, Kenia, Ukraïne, Slowakije, Zuid-Afrika en Libanon
True You voor vrouwen overal ter wereld.

Bijzonder hoe oud-deelneemsters de training meenemen naar nieuwe plekken. Én nieuwe doelgroepen.
In zowel Thailand als Zuid-Africa is de True You training gegeven aan ex-prostituees. Hoe waardevol dat God Zijn Waarheid in de levens van juist deze vrouwen gesproken mag worden!

Vertaald in het Engels
De True You Training is door Rozenmarijn van Vuuren vertaald naar het Engels. Zij werkte in het Tamar Centrum in Thailand met ex-prostituees en wilde de training hier graag inzetten. Een bijzonder verslag ontvingen wij van haar, geïllustreerd met beelden van deze prachtige vrouwen in dit deel van de wereld bezig met de Waarheid die er ook voor hen is.

Hilde Hamminga vertrok samen met haar man en zoontje naar Malawi en kwam al snel in aanraking met vrouwen daar. Ook zij heeft het programma van True You gedraaid. Zo dapper, maar ook zo gaaf! Gods Woord werkt voor iedereen, altijd.

Ukraine, Libanon & Slowakije
Dinie Varwijk gaat namens Stichting Banabas regelmatig op reis. Ook zij neemt (waar mogelijk) de True You training mee om vrouwen Gods Waarheid over hun leven te laten horen.

Kenia – True Stuff
Silvia van Weeghel en Mareille Lok vertrokken naar Kenia en gaven daar aan vrouwen de True You Training in een nieuw jasje. En ze gaan terug! Mede omdat ze naast de True You training de organisatie True Stuff zijn gestart. De verkoop van prachtige kleurrijke tassen voor het goede doel. Lees meer op hun website: www.truestuff.nl