The truth will set free

True You wil vrouwen de kracht van Gods Waarheid in hun leven laten ervaren en laten zien dat deze Waarheid niet ouderwets of achterhaald is. Maar juist heel bruikbaar, ook vandaag de dag. We willen God laten zien aan een generatie die zoekt naar echtheid, zekerheid en waarheid.

 

“You will know the truth and the truth will set you free”
(John 8:32)

 

Deze Waarheid is niet een boek, een gedachte, normen en waarden, een set van regels of spiritualiteit. Deze Waarheid is een Persoon. Jezus, de Waarheid over wie God werkelijk is. Het kennen van deze Waarheid, zo zegt Jezus zelf: “zal u bevrijden”. Het opent de ogen van mensen voor hun eigen leven en brengt ons terug naar God Zelf. Hiermee willen we de levens van mensen om ons heen raken met de Waarheid die vrij maakt.

Voor alle vrouwen!
De True You Training is in eerste instantie geschreven voor jonge vrouwen, maar ondertussen is er al meerdere malen door 40+ vrouwen met materiaal gewerkt. En het blijkt heel geschikt. Ook voor meiden van 12-18 jaar is de training herschreven. Voor meer informatie hierover, stuur een mail aan info@trueyouproject.nl